lørdag den 23. juli 2011

sommerregn...

Øv øv, det regner! :(:(:( men så slemt er det heller ikke, for der er masser´at lave, kig bare her:
  • Biograf: At tage sin veninde, kæreste, mor/far eller dine bedsteforældre med i biografen er jo altid hyggeligt, men jo flere jo bedere. så aftal at tag i bio en masse, saml så mange som muligt og lav en lille hyggelig tur ud af det!
  • Tag billeder: Hvis du kan lide at tage billeder, er det altså smukt med alle blomsterne og bladene og regndråber, det er sjovt og selvom det er udenfor, er det en god ting hvis man keder sig. det er bare et smut i gummiestøvlerne og med en paraply over hoved! :)
  • Videoaften: lav videoaften med din familie eller venner, lav en masse popcorn og lej eller køb nogle film, så er den aften hjemme!
  • Hot, hot, hot: Venindehygge er altid hyggeligt, det er bare at varme noget kakao, købe ansigtsmasker og en masse slik. Så er det bare at invitere nogle tøser over og så går aften ellers med at hyggesnakke!
  • Familiehygge: Det er altså hyggeligt en gang imellem at spille spil eller se tv med familien, både søskende, forældre og måske også bedsteforældre eller kusiner/fætrer osv.
  • Udendørsbad: Hvorfor gå i brusebad, når man ligeså godt kan gå udenfor med sin bikini på og bade? Bare fordi det regner, kan luften sagtens være varmt, så tag din veninde under armen og gå udenfor, med bikini på og løb rundt, jo mere det regner jo sjovere er det!  
  • Bowling: Det er altså fun at bowle, især hvis man vinder :D det kan man gøre både med store og små, så det er bare at samle en masse og tage ud at bowle, man kan ikke blive for mange, der kan jo altid bestilles flere baner! :)
Også er der jo altid den mulighed at tage til udlandet, men DK er da mindst ligeså sjov! bare man har en god fantasi, så skal man noko finde på noget hyggeligt at lave...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar